Äntligen är det..

...över! Den förbannade julen, som man klarar sig så bra utan! Har inte varit många bra dagar på denna vecka, må jag säga. Så därför är det riktigt skönt att den snart är över.

På måndag är det nyårsafton också, ett helt nytt år börjar.. Året då vi ska få vårat eget kött och blod utanför kroppen. Hur mysigt och underbart är inte det?
Det är bara förlovning kvar sen då.. Haha. Det lär man få se sig om efter i stjärnorna! Drömma får man! :)

Magen växer och växer, riktigt mysigt. Börjar få en sån där snygg hormonrand också, tur jag står ut ;)
Den har inte blivit SÅ lång och synlig än iaf, så jag kan vara glad än så länge. =)
Daniel har ännu inte känt några sparkar,.. Eller, det har han faktiskt, men vet han om det själv, tro? Njaa.. Han hade handen på magen någon kväll här när vi skulle sova, och då sprattlade h*n runt därinne, men jag sa inget till honom om han kände det, för jag skulle se om han upptäckte något själv, men det verkar han ju inte gjort, eftersom att han inte sa något. :P
Men men.. Det kommer väl det med. Ska han känna något så lär han väl få sitta med händerna på magen hela tiden, och det lär aldrig inträffa. :P

Hade sååå ont i magen igår, så jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen! Så vi funderade på att åka in.. Men vi kom inte riktigt så långt, för det hann bli bättre. Upptäckte att jag hade världens magknip, och att det måste ha varit det som gjort att jag haft så ont i magen. Hade nog mkt att göra med att jag var så orolig i kroppen också, man blir väl så när det händer en massa skit runtomkring..

Hoppas verkligen att det inte händer en gång till, så arg, ledsen och besviken som jag var då, det har jag nog aldrig varit i hela mitt liv? Hemskt var det iaf!

Nytt år, då får vi ta nya tag, helt enkelt! Helt klart! :)

Ungarna fick ett Guitar Hero i julklapp, var dock en ruskigt tråkig skiva dom hade köpt till, men det funkar.. Går att spela iaf! :D
Nu du, Maria. Nu får jag träna istället för dig tills vi ska ha våran kupp! ;)

Ska väl hem till mamma om ett tag iaf, och jag som hade köpt en massa godis vi skulle ha tills idag? Hm. Jaja, får äta det imorgon eller så, då. =)

Vi har lånat Louie en sväng också, har haft honom i 2 dagar nu, eller är det 3? Hm.. Nåja, vi har lånat honom iaf. Eller, Daniel har lånat honom. :P

Lägger väl ut dom nyaste korten på magen då, så kan jag lägga upp nya sen när jag tagit några.. Går in i v21 på måndag, helt otroligt! =)



Lite tjockis börjar man bli iaf! =)



Vet inte riktigt om min hormonrand syns här, men jag kan se den iaf.. Det räcker väl? :D


Har blivit så förkyld så jag springer runt och nyser och snorar om vartannat. Ganska småjobbigt är det, men vad gör man. Jag får stå ut tills det går över, helt enkelt. :)

Var ett bra tag sen jag skrev något här nu, har ni saknat det? :P
Har haft det ganska struligt och jobbigt med allt, så har inte ens haft någon energi till att skriva...

Bah. Ska sluta ringa till folk, tror jag. Idag är en sån där dag som ingen svarar i telefonen.. Vad ska ni med telefon till då? Helt sjukt. Jag behöver egentligen inte heller någon telefon, för det är ingen som hör av sig iaf. Så mig gjorde det inget om jag var utan..

Näe, nu ska jag klä på mig, så jag slipper frysa ihjäl nu efter duschen.

Hej på er!

V20 & julafton! :D

Helt otroligt, halva tiden har redan gått. Den har bara sprungit förbi, jag fattar inte.. =)
Underbart!

Tänk att man kan må helt underbart bra vissa dagar, medans man mår piss andra? Skönt iaf att man kan få må bra vissa dagar.. =)
Ska väl kanske inte klaga, det finns faktiskt dom som har svåårt att få barn, vilket är väldigt synd, tycker jag.. Folk som kämpat och kämpat i flera år, men inget händer.. Hemskt! Jag håller tummarna för er iaf!

Ja, nu är det julafton också! =) Trevligt.

Näe, nu ska jag duscha en sväng, är hos mamma.. Vi sover här inatt, skönt med lite omväxling, men trååångt. Vi får stå ut, vi har gjort det en massa gånger förut, så varför inte nu? :P

God jul på er! =)


Hur ska man bete sig?

Folk som vet det kan ju ta och berätta, för jag vet ärligt talat inte det längre.
Jag har ingen ork, ingen lust, inget bra mående, INGET är bra. Så vadfan ska jag göra?
Allt blir missförstånd också, spelar ingen roll vad man säger/gör för folk, det blir KAOS iaf!

Blir så ledsen för allt skit som är hela jävla tiden, aldrig ska något få vara bra.
Precis som "tintin" kommenterade om i inlägget nedanför, "mår inte du bra så mår inte heller barnet bra".
Mycket riktigt, men hur många tänker på det?
Bryr sig folk ens om vad man tycker och tänker?

Jag är trött på att jämt få skit för allt, ska rätta mig efter andra människor hädanefter, så slipper det bli en massa skit!

Det kommer att sluta med att jag inte skriver någon blogg över huvudtaget, folk kan fan inte annat än att gnälla!

Det är helg, jag borde vara glad. Går inte riktigt som jag vill!

Hoppas ni andra har en trevlig helg iaf, jag ska slänga mig i soffan och sova bort hela jävla helgen.



Blir så matt!!

PÅ ALLT!! Vet ni vad? Ni kan dra åt helvete allihopa, jävla pissfittor!!

Synd bara att alla andra är så jävla perfekta, medans andra bara är värd spott och grus som ligger på backen..

JAG GER UPP!!!

HEJDÅ!!


jävla idioter!


Ännu en måndag, behöver jag säga mer? ;)

Jag tror faktiskt inte det, va? Vaknade såklart kl 6 imorse, när Darlingen gick upp. Men vad gjorde det, jag kunde ju somna om igen, även fast det blev vid halv11. Sov till halv 12-12 ca. Skönt var det. Helst att man inte sov så länge också.

Har inte gjort så mkt idag, mer än att varit upp till affären och handlat lite mat, gjort mat, ätit, osv. :P Annars har det varit hur lugnt som helst!

Ja, visst ja. Har inte skrivit sen vi var på UL! :D Kanske är dags att skriva om helgen då. =)
Behöver inte skriva så mkt mer om UL, förutom att det var underbart att se lill*n! Som faktiskt hickade, tränade på att andas, svalde fostervatten.. underbart!

Förövrigt så gjorde vi inte så mkt på fredagen. Tog det mest lugnt. Fäldt och Micke var här på kvällen, tror inte det var någon annan här. Iaf så gick vi och lade oss vid kvart i 12, och det var skönt, ska ni veta. Somnade på 3 röda! :D

Vaknade ganska tidigt på lördag morgon, kring 10-tiden någonstans. Låg dock o myste i sängen tills kl var 11, ca. Senare hände inte så mkt mer. Daniel hade lovat sin bror att han skulle köra dom, och grejor. Så jag passade på att leka lite med Malin och Kevin, och Malins mamma. Så vi käkade tacos och myste. Kikade på Svensson svensson. :D
Jag myste lite med Kevin, huuur mys som helst. Gud, vilken underbar unge!! 
Medans Malin hängde tvätt, så myste jag o Kevin massor i soffan. SÅ SÖT! Han är en riktig snygging, ska ni veta! ;)
Ni måste ju bara få se ett kort som Malin tog på oss, medans hon hängde tvätt faktiskt =P

<>

Visst är han underbar?! :D

Så kikade vi på lite film. Ett öga rött, blev det. Daniel ringde efter han skjutsat ner att folk på stan, när det var någon minut kvar på filmen, så jag sprang ut och vi åkte till Falun och hämtade Ramus. Släppte av honom vid Liljan. Så åkte vi till mamma, men dom sov. Så jag fick skjuts hem, och Darlingen fortsatte mot målet han skulle till. Jag satt väl vid datorn en sväng och trökade, och vid tv:n. Byttes av lite så det inte skulle bli allt för tråkigt. :D
Lade mig ganska sent, faktiskt. Vid 4, ca. Och Daniel hade inte kommit hem då.. Ringde och sa godnatt. Tyckte sååå synd om honom som var så trött och var tvungen att vara ute till så sent.

När jag precis somnat till Björnbröder 2, vid 5 ca, så hör jag en stor högljudd duns på balkongen. Kunde inte röra mig för jag visste inte vad det var. Lät som att hela huset skulle rasa, ungefär. :P
Nästa gång det lät så var jag tvungen att kika ut, och där så Ante i egen hög person. Tror ni han var pigg? Haha. oj oj! Aldrig varit med om en så flummig människa som inte ens vet vart han varit under kvällen.

Han sa något om att jag skulle slänga ner nycklarna. Så jag fick passa på att klä på mig snabbt som attans innan han kom in genom dörren. Trodde faktiskt att han visste att Daniel inte var hemma, men visste han det? Nej. Han stog som ett fån och frågade vart han var någonstans? Haha. Jadu, ute och skjutsar folk någonstans.

Så började han prata om att han tappat sin telefon.. Ehm, jaha? Så Ante fick låna min telefon och ringa Daniel, för Ante var helt hundra på att hans telefon låg i Daniels bil. Haha, detta är roligt. Daniel hade inte ens skjutsat hem honom ;) Hahaha. Tror han ringde TRE gånger och frågade om hans telefon låg i Daniels bil. Men inte det, nej. :P

Till slut så blev han så matt så han skulle fundera på vad han gjort under kvällen.. Jasså, han skulle det va? HAN SOMNADE! Tvärts över sängen, med alla kuddar utom en?!

Jag lade mig i sängen jag med, fast på min sida, den lilla sida som fanns kvar, och väntade på att Daniel skulle komma hem. Kunde inte ringa honom heller, för Ante hade min telefon i handen. Inte direkt så man vill peta på någon när man sover. Då tror dom väl massa konstiga saker. Så han fick gott ligga där med telefonen.

Jag somnade till en annan film denna gången. Och vaknar sen av att Daniel ligger brevid mig. Eller om det var för att han lade sig brevid. Kommer inte ihåg faktiskt. Trångt var det iaf!! Jag och Daniel fick dela på EN kudde, en jävla riskudde (en dålig kudde alltså!). Jag vaknar senare av att Antes hand ligger 1 cm ifrån ansiktet. Ehm. Då var det dags att vända på sig, kan jag tala om. Haha.

Har aldrig sovit 3 st i sängen, förutom när jag, Daniel och Rex sovit där då. Men hur mkt räknas Rex? Han tar inte SÅ stor plats som Ante.
Fick veta sen att Daniel tagit kort på oss när vi sov. Haha.

Tänkte lägga mig på soffan för att undvika missförstånd, men det blev inte så. Orkade verkligen inte flytta på mig. Som tur var så blev det inga missförstånd!
Förutom från min sida numera, Daniel säger att jag sovit med någon annan. Ehm, ja till viss del. Dock ingenting jag ville, jag skulle ju faktiskt ligga vaken tills Daniel kom? Hm. Iaf, när Daniel säger sånt så blir jag jätteledsen. Haha. Dock inget jag visar, för då vill man bara lägga sig och sova tills nästa dag! :P Jag visar inte för folk att jag gråter, förutom vissa gånger.
Folk förstår ändå inte varför man gråter, så ingen idé att visa det för dom iaf. Och hur många kan prata samtidigt som man har världens gråtattack? Inte jag iaf!

Söndagen blev väldigt lugn och skön, iaf. Blev lite pizza framåt kvällen. Ante, Fäldt och Micke var här o käkade. Dom åkte sen vid 7. Var meningen att jag och Daniel skulle se den där filmen som gick på trean, som började kl 22! Are we there yet? hette den, ja. Men det blev inte så mkt av det, Daniel satt vid datorn och "kommer snart", var allt man fick höra. Ehm. Jojo. Tur man slutar lyssna på, "kommer snart", "jag ska bara", osv. :P
Blev så jävla sur så jag gick och lade mig i sängen efter ett tag och läste min gravidtidning istället. Fyfan. Var så sur så jag ville grina!!
Men vid kvart i 11 så kommer han in och lägger sig. Jaja, det var våran ensamma kväll TILLSAMMANS det. Näädu, med datorn, o jag med tv:n. *sucka lite*. Jaja. Vi fick ju vara ensamma förövrigt. Hm. Dock inte ensamma och tillsammans, så som jag ville. Nääädu.
Livet är inte alltid lätt, säger jag bara =)

Jag ska aldrig mer vara gravid om man blir såhär, den saken är klar! Har blivit världens monster.. Och vet ni vad? Jag gråter JÄMT, för minsta lilla, känns det som! Sist idag..
Jag skrev ett sms till Daniel om att jag hade planerat att vi skulle gå på Kupolen på fredag och kika lite. Och att jag hoppades att det skulle bli av, eftersom att allt annat som blir planerat bara glöms av, eller skits i.. Något liknande iaf. Så ringer han och berättar att jag måste planera lite bättre. Jaha, hurfan gör man det då?! Ska sluta planera saker, verkar det som. Iaf, jag skulle planera lite bättre för att han skulle på julbord med jobbet på fredag. Bläää! Det hade jag totalt glömt av. Blir så sur efteråt så jag lägger mig o grinar i sängen. Hallå?!?!
Aldrig mer vara gravid, var det, ja!

Hm.. Nu har jag gjort något här, texten är superstor, vilket den inte brukar vara annars. :P Vet inte hur jag ändrar tillbaka heller. Haha. Har kommit åt någon knapp. Jaja, så är det väl då :P

Har faktiskt fixat ett kort från UL nu! Ska väl lägga in det så ni får se. Blev dock en halvkass bild, för kameran ville inte ta kortet så bra, så fick ta med telefonen och ha lampan på samtidigt.



Vårat kärleksbarn! =) =) <3


Imorgon blir det att baka julgodis med Vicky och Bella! Tänk vad gott med knäck, och sån där seg julkola? Fyfan.

Har t.o.m drömt om JULSKINKA inatt! Fyfan. Det är verkligen något jag längtar efter. Julskinka och senap, på hårdbrödmacka. Mums! :D

Nej ni.. Nu blir det nog sängen! =)

Hoppas ni orkade läsa ända hit även fast det blev huuur rörigt som helst! :D Hejsvejs.


UL-dags!

Gud, vilken häftig upplevelse! Både jag och Daniel var hypernervösa, fy sjutton. Haha. Visade sig att det inte var så mkt att vara nervös över ;) Allt såg bra ut, som hon kunde se iaf. Skönt!
Nog kände jag tårarna bränna i ögonen, men jag höll mig. Då skulle jag inte kunna se något på skärmen, ju :P
Fick 6 fina kort med oss hem. Dags att skaffa lite magneter så man kan ha lite på kylskåpet iaf. :D

Blev flyttad till den 18e istället för 14e. Men det gör inte så mkt! :) Jobbigt bara att vara i samma vecka 2 gånger. :P
Nu är det över iaf!

Det känns faktiskt som en pojk, men jag vet inte riktigt. Får se vad det blir sen då! =) Har ju några månader att känna efter. Haha.

Ska till Castello o käka nu, gott. Har inte ätit något på hela dagen. Varit alldeles för nervös för det. Fyfan. Nu så kan man slappna av och handla lite som man vill iaf. :)

Går nog över till Jonna efter vi är klara där. Får se. :) Beror på hur länge Darlingen blir borta, är inte så skoj att gå hem i den här förbannade kylan!

Ska göra mig iordning, jag. Så man kommer iväg någon gång. Hejsvejs.

Äntligen hemma!

Wiie, nu har min älskling äntligen kommit hem! Han överraskade mig i duschen, och höll på att skrämma livet ur mig. Hjärtat var uppe i halsgropen när han drog för drapperiet och sa hej. :P
Mysigt att han faktiskt kom och överraskade mig i duschen, även om det inte var allt för kul att bli skrämd :D
Så nu är han hemma iaf! Hihi =)

Imorgon är det den stora dagen! Hoppas allt går bra nu då.
Jag kommer Aldrig kunna somna ikväll, känns det som. Är alldeles för nervös för det. Hm.
Ääääh, vad är jag nervös för? Att få se vårat eget kött och blod i magen? Ska iaf bli superskoj, även om jag är nervös. Helt klart! =)

Skönt att äntligen ha honom hemma igen, även om han är hos sina föräldrar nu o lagar crossen, eller nåt :P
Roande är det inte, tycker jag iaf. Fytusan. Sånt där får dom leka med själva. Ville inte ens gå ur duschen för att han skulle åka. Kunde lika gärna suttit kvar där tills han kom hem. Haha =)

Hm. Inget bra på Tv idag! Gud vad jag hatar torsdagar. Får nog ta och kolla på Insider jag med. Läste i Marias blogg att det verkade spännande, så det är det nog säkert :P

Haha. Mamma berättade att hon köpt första julklappen o lagt under granen, och vet ni vad? Den var till mig. Så ungarna är jättenyfikna vad det är för något. Alla utom jag. Haha. Det får man ju se om 11 dagar, så det är dumt att vara nyfiken =P
Tiden går nog fort ändå =)

Nehe. Slänga sig lite i soffan och äta något gott då, kanske. Nu vad det kan vara :)

Hejsvejs.

Life is a mystery.

Riktigt skönt har det varit med sällskap! Synd att sånt där inte händer oftare, men sällskap fick jag iaf, och det betydde oerhört mkt! Skönt att en dag inte såg ut som alla andra dagar iaf.

Kikade på lite film igår, började med Sick Nurses, men varken jag eller Elin fattade något, så var bara att byta film. Tur att hon hade några med sig som man kunde se på iaf. :)
Började med att första filmen vi stoppade i hackade som sjutton, så var bara att byta, andra filmen vi skulle kolla på fick vi inte igång, så vi kollade på en film i xboxen istället. Funkade lika bra det med! :)

Somnade efter en liten stund, båda var nog helt slut.. :)

Det var precis som jag kände på mig igår, att solen skulle vara framme imorse, bara för att vi somnade på soffan. Vaknade av att jag hade solen i hela ansiktet, och varmt var det ;) Vaknade ändå inte sådär supertidigt som jag brukar kunna göra när jag blir väckt av en hemsk sol i ansiktet.

Elin vaknade alldeles efter mig, bra tajming! =) Så var det dags för henne att åka hem, hon har tydligen en något busig katt hemma och ville se att den inte hade stökat till i hela lägenheten. Som tur var så hade den inte gjort det. :P Haha.

Idag har Rex varit ute också, eller rättare sagt, ÄR. För en gångs skull. Han passade väl på medans det var sol ute. Annars brukar han bara vilja komma ut på kvällarna och gå runt en sväng, fram och tillbaka till köket sen gå in igen. Nu upptäckte han väl att han faktiskt kunde ligga ute en stund, han har legat ute sen i morse iofs ;) Så det är ju inte en liiten stund. Haha.
Otroligt snäll har han varit idag iaf, man har fått klappa lite på honom och han har varit som han var förut, skönt! Men ska nog inte ge mig på att sova med honom igen, även om det var megamys ;) Hihi.

Har köpt en ljusstake idag också, eller, mamma har gjort det. Jag tajmade in det där så bra o ringde henne när hon var på Rusta, så hon fick ett uppdrag att köpa en ljusstake åt mig. Så nu sitter den så fint där i fönstret i vardagsrummet. Mys =)
Eftersom att Daniel inte tagit hem dom från sin mamma, så fick jag väl köpa en iaf då. =) Liiite julstämning vill man väl ändå ha. Är bara blommor som fattas! HAHA. :D

Herregud, jag blir tokig! Lyssnade på musik idag från mp3n till stereon, så dog helt plötsligt mp3n (batteriet var slut), bytte batteri och startade mp3n som vanligt, men så stog det Error! Vadfan. Inte igen!!! Är andra gången nu. Så lär väl formatera om hela skiten igen. Suck? Ja, kan man lugnt säga. Så nu önskar jag mig en ny mp3 i julklapp, en som är BRA! Och inget skit från Jula!

Har ätit hur mkt som helst idag, tycker jag. Bah. Massa mackor, fiskpinnar, mos och remoladsås och nudlar. Hm. Skulle nog kunna äta mer, men känner mig inte sugen just nu. Haha. Men iaf.. Bah.
Ja, det gick bra att äta fiskpinnar även fast det inte fanns någon dillsås till fisk ;) Visste ju inte att vi hade remoladsås hemma ens. :P

Hittade supersöta tröjor på Gladagrodan.se. Har sån lust att beställa, men det får nog vänta. =)

Tog ett morgonkort på magen, och ett kvällskort, ni ska se vilken skillnad det är. Fytusan! Ska det aldrig börja synas riktigt?! Om en vecka har jag ju gått halva tiden? Vill, vill, vill att det ska synas! =/ Vill såklart kunna visa att jag är gravid, jag har en bebis i magen, hallå? Vill stolt kunna visa upp min växande mage, men det lär ju inte hända än på ett tag =(




Morgonkort.  Kvällskort.


Längtar iaf tills imorgon, då kommer min älskling hem!! =) Då får jag kramas och mysa hur mkt jag vill!! Vill ha honom för mig själv hela helgen, men det lär ju inte gå =/
Längtar tills på fredag också, även om jag är supernervös. Varför? Ja, det undrar jag med. Ska bli superskoj iaf! =) Om allt står rätt till, annars är det såklart tråkigt, kan jag tro.

Hm, undrar litegranna vart min privata psykolog på msn tagit väg någonstans? Inte för att jag behövde prata av mig, utan funderade mest på att hon inte var inloggad.. Hm. Jaja. Man kan väl iofs inte vara inloggad hela dagarna varje gång man är inloggad, men iaf.  Är så van att se henne på msn varje gång man kikar in.

Jaha. Undrar om man kanske ska slänga sig in i en dusch, tro? Lät jätteskönt iaf! =) Väntar nog tills Min Älskling har hört av sig och säger godnatt. Slipper jag stå i duschen när vi pratar, blir inte så varmt då =)

Tv:n ropar nog en liten stund, tror jag =)

Hihi. Hejsvejs.


Sur på affär!

Suck. Skulle äta fiskpinnar, mos och dillsås till fisk idag, hade jag bestämt mig för. Hade plockat på mig fiskpinnar för jag visste inte om det fanns några hemma, upptäckte senare att det gjorde det. Men iaf.. Gick en vända inne på affären och letar efter den där förbannade såsen, men hittar ingen sås alls? Förutom en liiiten fjuttig hylla där det står några enstaka såser, men såklart inte den jag vill ha. Frågade en i personalen vart i helvete dom hade sina såser någonstans. Han visade, och gissa vart vi hamnade.. Jo, där jag redan letat. Dom kan inte mena att dom inte har alla såser som dom alltid haft förut? Sur blev jag iaf, och slängde ifrån mig fiskpinnarna jag plockat på mig och gick vidare till hyllan med burkköttfärssås. Orka stå där och hålla på och krångla? Fyfan.

Idag får jag sällskap iaf, det är något positivt! =) Elin ska sova här med mig, så det blir skoj. Köpte lite chips o dricka, så det får duga. Ska bli underbart med sällskap, då kanske dagarna går lite fortare, även om dom går någorlunda fort iaf!
Älskade vän! =)

Bah. Hur i helvete kan jag ha fått papperskorgen i min mp3?! Förstår inte det där riktigt. Skitskumt! Har faktiskt tagit bort den ur mp3:n några gånger, men den är ändå kvar nästa gång jag stoppar in den i datorn? Nåja, får väl stå ut, eller nåt. =)

Har inte så mkt vettigt att skriva här längre, märker jag :P Haha. Kan nog vara så ibland..

Har blivit besatt av Varma koppen nu, Klar grönsak, eller vad den heter. Mums! :D

Idag är det Desperate Housewives också. Megabra! :D
Igår var det säsongsavslutning av Prison Break. Fyfan =/ Spännande värre, var det!

Näe, nu blir det lite burkköttfärssås.

Hm, skulle köpt mer frukt, för jag har käkat upp allt idag =( Surt!

Mat var det, ja. :D

Puss!

Måndag, med samma gamla visa.

Börjar lära mig detta nu, varje måndag är precis likadan.
Vaknade som vanligt kl 6 när Daniel gick upp. Tur jag börjar vänja mig ;)

Har inte gjort ett endaste piss idag, bara tagit det lugnt. Skönt det också! Tycker tiden gått så jääävla fort idag. Skönt, då är vi snart inne på tisdag, sen onsdag och torsdag, då kommer min älskling hem!! Wiie =)
Sen på fredag så gäller det!

Usch, kan inte se på finalen på Idol längre. Börjar gråta som ett litet barn så fort jag ser att Marie vinner. Haha. =) Visst, hon var en värdig vinnare, faktiskt. Underbar röst!

Gud, så trött jag är! Får hoppas jag kan hålla mig vaken till kl 10 iaf, så jag får se på säsongsavslutningen av Prison Break! Det är ett måste!

Usch, tråkigt att Darlingen var tvungen att åka igen. =( Vi får aldrig vara tillsammans! Bah. Och allra helst inte ensamma.. Men men, vad gör man? Var meningen att vi skulle ha en myskväll för oss själva igår, men så blev det absolut inte! Tråkigt. Får ta en endaste dag helt ensamma nästa gång han kommer hem, förutom på torsdagar! Då är det hej, o sen godnatt, typ.
Inte lätt alla gånger inte!

Och vet ni vad? Natalie kommer hem snart! Iiiih! :D Vad underbart! Saknar dig, älskling!

Börjar fundera lite på vad man ska göra under jul och nyår. Tänker absolut inte sitta själv dom dagarna iaf, den saken är klar! Vill såklart allra helst vara med min älskling, vem vill inte det, liksom?
Har han planerat något annat, så lär det sluta med att jag sitter själv iaf. Men jag hoppas verkligen, verkligen inte det!

Funderar på att slänga mig i soffan en sväng nu.. Får ta igen lite tid där. Så är det.

Tur det finns xbox, säger jag bara! Tråkigt bara att vara ensam, men vad gör man...

Jaha, näe. Hoppas på att min älskling ska höra av sig snart, saknar honom redan!! =(

Soffan var det, ja.

Hejsvejs.

Helgen slut.

Vadfan, måste helgen vara slut nu redan?! Darlingen kom ju nyss hem!! =( Och imorgon så åker han. Suck.
Har iaf haft en underbar helg, helt klart!! Eller ja, den har inte varit underbar för att vi har gjort något speciellt, utan mest för att jag fått varit så glad. Dock inte när det varit en massa folk här, men vem säger att folk inte får vara här? Är såklart skönt med lite folk ibland också. Får passa på, på helgerna medans folk vill vara här. När jag är ensam så kommer inte en jävel hit. Yeye. :)

Nästa gång Daniel kommer hem så åker vi på Ultraljud! Hihi =)

Hm, försöker få Daniel o känna bebis när den sparkar, men den slutar så fort han lägger handen på magen. Suck. Han lär ju också få känna? Tycker jag iaf!! =) Är väl inte bara jag som ska få känna allt det mysiga med det hela heller..
Imorse vaknade både jag och bebis av att Daniel nös.. =P Haha. Verkar vara livligt i magen ganska ofta numera. Förut var det bara på kvällarna, men nu känner jag litegrann hela dagen. Så det är mys! =)

Ska försöka dricka en massa kallt vatten sen när Daniel kommer hem, får se om han får känna något då. =)

Jaha. I fredags var det en massa folk här. Någorlunda trevligt var det iaf. Kikade på Idolfinalen, dom andra drack öl, dom som fick dricka =P Fuskisar. Jag får stå ut =) Har klarat mig hittills så..

Igår så käkade vi räkmackor, mums! Inte helt fel.. =)
Blev dock sur när Daniel o Fäldt kom hem, för Fäldt sa att dom hade åkt cross, o jag hade legat i soffan med kudde o täcke o var skithungrig, otålig, sur. :P
Blir såklart skitsur när han säger detta, o lägger mig i sängen o grinar.. HALLÅ?!?! Kan jag också få vara normal nån gång?! Ptja. Får väl stå ut nu med.. =P Blir bara värre o värre, känner jag. Till Idolfinalen i fredags, när Marie vann, blev det likadant. Hm. Var massa folk här då, så man vill ju inte direkt visa det. Haha. Tror ingen annan märkte, inte ens Daniel som satt brevid mig, så det var väl tur det :D

Hm. Tänkte ta och diska och dammsuga lite. Frågan är vilket man ska ta först? Kanske ska jag börja dammsuga först innan det blir för mörkt? Nääe, tar nog disken först, så får det bli.

Idag ska vi bara mysa och slöa o duscha. Mys! =)

Ingela, det kommer nog kort på jackan o mysdressen imorgon istället =)

Jag älskar dig över allt annat! Vad gjorde jag utan dig? Det märks så väl när du är borta, man sitter bara och ugglar och väntar på att någon ska höra av sig, eller att man ska få ett mysigt sms av dig så man kan somna gott, eller liknande. Tack för att du står ut med mig, även fast jag är som jag är! Men antar att vi får stå ut tills i maj iaf. :)
Vi får något underbart tillsammans efter all smärta och allt denna tiden har medfört.
Älskar, älskar! Fyfan vilken KÄRLEK!

Kan man säga annat än att man varit fäst vid människan från första stunden?! Han har något speciellt!! Jag tänker ALDRIG släppa taget om honom, den saken är jävligt klar! Det underbaraste jag har. Mitt hjärta!

Helg!! /Uppdaterad

Äntligen helg, och jag får ha min älskling hemma, hoppas jag? Hoppas på att vi kan vara med varandra iaf, även fast han inte är hemma.. Vore ju kul om vi sågs en hel helg någon gång iaf. :)

Ska till Kupolen idag med mamma, och köpa den där jackan jag har lagt undan, byta trosorna, och bebisdressen. Som sagt, hellre en storlek för stor än en för liten. Helt klart!

Väntar bara på att mamma ska bli klar på affären någon gång, så vi kan få lite mat i magen, kanske. Är ingen höjdare att gå på Kupolen utan att ha ätit något, då svimmar jag. Och det vore inte så skoj, direkt. Då äter jag hellre före, så man slipper sånna där saker.

En vecka kvar!! :D

Snart är det jul också, hur kul är det? Suck. Tycker inte om julen, vet inte varför. Blir väl skillnad sen när man har barn. Då vill man att dom ska ha det bästa, kan jag tänka mig.
Vet inte alls vart vi ska vara under jul, om vi ens ska vara tillsammans under jul? Jag hoppas då på det iaf, men får väl se, Daniel får bestämma det där.

Jahaja. Det kan väl ändå inte ta 45 minuter att handla på Hemköp? Lite snabb kan man väl vara iaf, tycker jag. :P

Gud vad skönt att han äntligen är hemma! Det märktes igår. Haha. Vilken fjant man är, grät när jag skulle sova. Varför? Hah, jadu. Inte en aning? Var väl bara så skönt att han var hemma igen, antar jag.

Undrar vad som händer i helgen då.. Ikväll blir det iaf Idol, och räkmacka! Jag tänker äta det iaf, sen om jag får lov att sitta själv och äta själv, då är det väl så då. Vore ju tråkigt om det blev så, såklart.
Får se vad som händer dom andra dagarna.

Bah. Jag vill ha gulliga sms. =( Sånna där jättegulliga, som man smälter till och som man aldrig tänker ta bort!! Hm. Det kommer väl det med, antar jag. Händer dock inte så ofta. :P
Man får väl vara glad för det lilla man har?

Näe, ska ringa och höra vart mamma tog vägen, så man får någon mat idag.

Hejhej.





*********************'



Har varit på Kupolen nu iaf. Bytte både mysdressen och trosorna, och köpte jackan. Så nu får det bli som det blir. Köpte faktiskt Absolut torr också. Ska prova redan ikväll, får se hur det går. Hoppas på ett bra resultat iaf :)

Hm. Får se om det ens blir någon räkmacka, lär väl visa sig då. Beror på när Daniel kommer hem. Hoppas han inte kommer allt för sent iaf.

Mysdressen till bebis, ja. Det fanns inte i den storlek jag ville ha, så fick byta till en annan. Tråkigt. Hittade en grön med små dinosaurier på, hur söt som helst. Fanns inte i storleken jag skulle ha där heller =/ Så fick bli en vit, med gröna ränder på istället. Det får gå det med. :)

Jahaja. Vill inte folk så är det väl så, kan inte tvinga dom till något dom inte vill, såklart. Men men...
Det är väl som det är.


Skiter i det här nu.

Godnatt.


Kära bebis!

Ska sluta haka upp mig på folk, det blir såklart inte bättre, men är skönare att gnälla av sig lite. Faktiskt.

Har fått pengar igen från soc iaf. Skönt.

Ska nog till Kupolen imorgon och byta ut trosorna, och dressen till bebis. Hellre en storlek för stor än en för liten. Helt klart!

Får se om man kanske får se på bebis i helgen, vem vet. :) Får väl packa med mig själv i skuffen så inte Daniel ser, om han åker utan mig ;) Haha.

På fredag blir det räkmacka iaf! Gott! =) =)

Har inte varit sån rogivande dag idag direkt, men iaf. Något har man gjort iaf. Lagt lite pussel o sådär :P

Ska börja läsa boken Äcklig, får se om den är bra. Är verklighetsbaserad iaf, så jag hoppas den är bra!

Näe, kika på lite TV kanske. :)

Förresten, lär till Apoteket imorgon också, och köpa Absolut torr, det funkar tydligen mot mina svettningar, jag hoppas verkligen det!! Annars bryter jag ihop. Vill kunna gå i t-shirt utan att gömma armhålorna. Suck. Så jag håller tummar och tår på att det funkar! :)

Hejsvejs.


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,---> 14 <----



Imorgon kommer min älskling hem! Kärlek! <3

Kärleksbarn! / Uppdaterad

Åååh, vilken skön dag det har varit. Jag har mått bra hela dagen, inga större funderingar, har bara varit. Känns såå skönt! =)

Har faktiskt varit till Kupolen idag och hängt undan jackan iaf. =P Jag får helt enkelt ha en lite längre tröja som man kan dra ner sen när magen börjar bli större. Tyckte jackan var ganska fin faktiskt. Får se när jag kan hämta ut den då. :)
Hittade en grå mysdress jag vill ha, men pengarna räcker inte till =/
350:- för en mysdress är nog inte farligt, dessutom så behöver jag lite sånna där mysbyxor, kan ju knappt ha mina baggyjeans längre.. Får se om jag lyckas lura av mamma lite pengar sen då. :)

Hihi, har hittat en liten mysdress åt bebis också, superfin är den! Kunde inte hålla mig, så jag köpte den ;)
Det första plagget! =) Visst, det kanske är lite varmt att ha i maj, men det finns även kalla dagar i maj, så det så :P Iaf om man ska jämföra med förra året.. Ska dock byta till en större storlek, tyckte den såg alldeles för liten ut, men samtidigt så vet man inte hur stor/liten bebis man får. Hoppas det blir en Daniel i miniformat, samma vikt. Hur perfekt skulle inte det vara? =)



Baksidan.                          Framsidan.

Söt va? :D


Köpte även ett par fräsiga hotpants åt mig själv. Med dödskallar på, ett par rosa och ett par blåa, med bred kant. Tog ett par XS och S, men när jag kom hem så provade jag dom i S, XS fick jag inte ens på mig? Så måste byta storlek på dom också. Tur jag inte drog bort lapparna och så iaf. =) haha.
Och nej, jag provade inte dom i XS helt, fick inte ens på mig dom ju?


Wiho. Idag är det Desperate Housewives!! =) Skulle haft chips, men orkar inte gå upp till affären. Får nöja mig med Riesen, och riskakor. haha. =) Nyttigt iaf.


Vet ni vad? Jag blir så glad över folk som skriver kommentarer. Blir dock nyfiken på vilka personerna är, såg ingen länk i sista inlägget idag =/ Vore glad om ni skrev en länk till er själva, så jag vet vilka ni är. Eftersom att jag har blivit heeelt konstig. Min hjärna fungerar inte riktigt som den ska, tappar minnet känns det som ;)
Vore tacksam över det iaf =)

Ska ta och göra lite mat nu.

Blir nog förmodligen en uppdatering senare =)

Hejsvejs.






***********************************




Håhå. Jag måste komma på en bra uppfinning, så är det bara!! Annars tänker jag gå med 2 bindor, en i varje armhåla fastklistrad i kläderna. Blir sååå svettig så det är äckligt åt det. Jävla hormoner! Men samtidigt så får jag väl ta det, något sätt lär det väl ändå finnas? Jag blir tokig snart. Det är nog värt det i slutändan ;)

Får nog ta och säga åt Darlingen och Dennis o hitta på något med 2 handfläktar, så man kan spänna fast dom under kläderna på något sätt, så jag inte behöver gå runt och vara orolig så fort jag har t-shirt eller något på mig. Haha. Det är värt varenda timme dom är ute och fixar med det isåfall, kan jag lova! :D

Jag förväntar mig inte så mkt av folk längre. Trodde verkligen det skulle hålla denna gången iaf, men så verkar det inte vara just nu. Jag hör inte av mig, utan det får ni göra.. Jag blir så matt, så ni anar inte.
Jag ska börja säga att jag loooovar att komma, så kan vi mötas någonstans den och den tiden. Så kommer inte jag sen, svarar inte i telefonen, osv. Det är kul, va?

Nog om er..

Har börjat roa mig med att bygga något pussel på nån sida jag fått av Micaela :D

http://www.bondegard.se/pussel/index.htm

Nu är det dags för en nattmacka, och sen blir det soffan och sova av =)

Godnatt på er!

Forts. från föregående.

Var på Kupolen en sväng idag, med Micaela. Trevligt var det. Höll dock på att svimma när jag stog i McDonald´s-kön. Fick lov att säga åt Micaela att handla åt mig, så jag fick sätta mig. Suck. Hade ju ändå ätit en massa mackor före jag skulle gå dit? Jaja. Nu blev det som det blev iaf.
Fick mina 2 cheeseburgare och min cola, sen var jag nöjd. =)

Gick runt och kikade lite, hittade en längre t-shirt på H&M som jag köpte, bra för magen att växa i. Skönt också, kan ju inte ha mina vanliga t-shirtar längre, magen är i vägen. Kan inte ens ha vissa av mina dragkedjströjor. *Sucka lite mer*. Men jag är glad ändå, att magen faktiskt verkar växa nu =)

Hittade även en jacka på Cubus, halva priset. Superfin var jackan. Blev riktigt sugen på den, provade den, men den satt ganska högt upp...vid magen så att säga, varm var den. Vilket var ett stort plus i kanten, min jacka kan ju knappast vara en vinterjacka, med tanke på att jag har haft den även på sommaren (!!). Jackan var ändå på rea, så har starka funderingar på att köpa den, så det får nog bli så. Är ju mamma som betalar iaf, så. =)
Letade även efter ett par skor, men hade ingen större lust att springa runt på heeeela stora kupolen hela kvällen. Så det får kanske bli imorgon eller något.
Hoppas på att jackan i strl S finns kvar, så man kan ha en tjocktröja under iaf. Blir nog bra, tror jag. =)
Kikade lite smått på en ny BH också, eftersom att jag inte kan ha min längre? Hm. Gick från till att kunna ha den till att inte kunna ha den, på någon dag bara. Hemskt. Skönt samtidigt också. :) Då vet man att det faktiskt händer saker. =)
Hittade dock ingen bh, ingen som såg snygg och skön ut. Förutom en, men så fanns inte storleken jag skulle ha, bara allt däremellan, såklart!! Det slår aldrig fel! Får leta på en ny snart, så jag slipper grina över att min favoritBH är för liten. Bokstavligt talat grina över att den är för liten, ja. Vadsjutton. Kan inte rå för vad jag känner ;) Hihi. Tårarna måste ut någon gång, så är det.

Alltså, vad är det folk håller på med egentligen?! Man går inte och har sex med någon som är förlovad och har barn, och personen i fråga VET OM DET! Dessutom så gör man inte så när man har barn och är förlovad.. Vart i hela helvetet tar världen vägen? Folk är inte ett dugg normala.
Verkar som att folk utan förhållande finns för att FÖRSTÖRA för dom som faktiskt har det bra!! Nu får ni fan ta och skärpa till er och börja tänka efter, med era IQ-befriade små hjärnor!
Säger som vanligt, vattnet måste vara förgiftat med en massa skit!!
Håller stenhårt på min och Smarties teori, jag!

Ni som tar åt sig av det man skriver borde känna sig väääldigt träffade. Varför skulle ni annars ta åt er?
Varför slösar jag ens min energi på er kråkor som betyder skit? Jag är nöjd ändå, men man lär väl iaf få ta och skriva av sig i sin egen blogg utan att någon kommer och klagar, eller? Nu kommer vi till det där igen, ska du bestämma åt oss också? Vad vi ska göra, vad vi ska säga, och hur vi ska göra. Bah. Visst, varsågod. Det visar bara hur lite du själv har att göra, som verkligen måååste lägga sig i andras liv och tänkande.

Tanken på sånna idioter är som bortblåst just nu. Nu är jag glad, och borde väl ändå kunna få njuta av resten av tiden som är kvar.

Pratade med min älskling innan han skulle lägga sig, och blev genast mkt lugnare i kroppen! Sånt som behövs ibland.
Har ju som sagt inte sovit någon middag, hur mkt jag än försökt så har det inte alls gått. Så nu börjar jag bli rejält trött, så ska nog slänga mig i soffan med täcke och kudde och hoppas på att somna där. Skönt!
Vill inte lägga mig i en tom och stor säng helt själv =/ 

             1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, ---> 14 <---
Dagen då vi får se vårat barn! Ditt och mitt, som är gjord av en j*vla massa kärlek! Dagen då vi blickar frammåt och försöker föreställa oss hur livet kommer se ut, när vi faktiskt är 3 i familjen.

Jag älskar dig Daniel, över allt annat, och det vet du om också!! <3


V17 (v16+4)


Börjar bli lite bebismage =) Mys!

Dags för tandborstning och en släng i soffan.. Godnattis.


Passar det inte att läsa det jag skriver i min egen blogg, så vad sjutton gör ni då härinne?! Tror dock denna person är inne och snokar iaf, spelar ingen roll vad man säger. Yeye. Vill du sitta och snoka, så gör det då, men bli förtusan inte irriterad över vad jag skriver, jag har ändå rätt att skriva vaaaad jag vill i min egen blogg. Så ge fan i! :P


Passar förövrigt på att tacka min hejjarklack! :D Inte alla gånger man har en sån inte.. Hihi. =)

RSS 2.0